sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Vee niin kuin Vinka!!!



Juurikin näin, eilen meille kotiutui ruskea labradorinnoutaja narttu Vilijonkan Bluffi eli Vinka. Eilen työpäiväni jälkeen lähdettiin hakemaan vielä uusin tulokas kotiin. Kun tultiin autosta ulos, Vinka alkoi tosi reippaasti katsella ympäristöään ja teki jopa pissitkin ulos, eikä minun syliin automatkalla ;) Päästettiin Vanja ja Vermutti myös ulos. Ne oli kyllä Vinkasta kiinnostuneita, mutta Vinka ei saanut juurikaan tehdä sen kummempaa tuttavuutta kummankaan kanssa, kun heti oli hampaat irvessä ja murina päällä.

Yö meni ihmeen hyvin. Ensin Vinka ei meinannut rauhoittua ollenkaan, mutta sitten lopulta rauhoittui. (kun oli ensin yrittänyt syödä antenninjohtoa, sitten sähköjohtoa ja sitten vielä sängynjalkaa ja sängyn alla olevaa muovilaatikkoa). Kolmen maissa käytin ulkona, mutta sinne ei tullut mitään tarpeita. Sittenpä saatiinkin nukuttua vähän yli seitsemään asti. Meidän oma juniori on kyllä ihan tohkeissaan Vinkasta. Kovasti halii ja pusuttaa, pitää vaan olla tarkkana, ettei esim. istu päälle ja yritä muilla tavoin teloa pikkuista koiruutta.

Tänään Vanja ja Vermutti ovat suhtautuneet hieman aikuismaisemmin Vinkaan. Antaavat nuuskia ja temmeltää. Ulkona ne jopa kovasti leikkivätkin, mutta heti kun Vermutti haukahtaa, Vinkalla menee pasmat sekaisin ja leikki unohtuu saman tien.

Kyllä tästä hiljaa hyvä tulee! Vinka on unilla, mutta kun herää, niin pitää ottaa kuvia ja päivittää tännekin. Muutama kuva toki löytyy kasvattajan blogista Hilman pennut

4 kommenttia:

  1. Että tällaista! Onnea uudesta karvakorvasta ja paljon rapsuja. Laitahan kuvia, että myökin nähdään! :)

    VastaaPoista
  2. Hih! Voi vitsit miten suloinen! :)Tahtoo nähdä myös livenä. :)

    VastaaPoista
  3. Teretulemast vaan katsomaan. Kiireiden takia en varmaankaan tänä keväänä pääse Vinkan kanssa kentälle, joten joudut tulemaan meille koiruutta katsomaan :))

    VastaaPoista
  4. Haa, teilläkin on jo oma blogi - täytyykin kyttäillä välillä;)

    Onnea uudesta tulokkaasti, sievä tytön tyllerö:) Jospa jossain nähdään!
    - Sipe & Co

    VastaaPoista