keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pakkasta pitelee

Juuh, koko viikko on taas melkein mennyt kolmenkympin pakkasissa. Eilen sentäs oli hieman parempi päivä ja päästiin jopa ulkoilemaan. Tottahan olen Vinkaa kuskannut ahkerasti ulos monia kertoja päivässä, mutta siellä tuppaa olemaan niin kylmä, että Vinka mieluummin pissii sisälle. Onneksi on tuo perheen kaksijalkainen "vahtija", joka ilmoittaa joka kerta, kun pissi tai kakka on ilmestynyt lattialle ;)

Vanjan kanssa oltiin TAAS pakkasta uhmaten sunnuntaina agilityssä. Kivahan siellä on käydä hillumassa, vaikkei varmastikaan todellisuudessa meidän vauhti riittäisi ihanneajan alitukseen kakkosissa. Tai eihän sitä tiedä varmaksi, mutta aika hintsuille varmaan menisi. Pääasia on, että meillä on kivaa keskenään ja nähdään vähän muitakin kanssaharrastajia.

Vinka pääsi viime lauantaina sosiaalistamisreissulle minun työpaikalle mukaan. Työkaverit kovasti kyselivät Vinkaa nähtäväksi ja kun ukko-kulta tuli hakemaan minua töistä, niin siihänän Vinka kulki samalla mukana. Vinka ei ollut moksiskaan liukuovista tai suuresta sisätilasta. Paljon Vinka sai rapsutuksia osakseen, sillä kukas voisi vastustaa 9 viikkoista pientä ruskeaa karvapalleroa? - No ei kukaan!

1 kommentti:

  1. Vinka saa tulla minunkin työpaikkaan tutustumaan! ;) Hopihopi!

    VastaaPoista