maanantai 28. helmikuuta 2011

Sitähän pystyy ulkoilemaan!!

Ja hyvien kelien kunniaksi ulkoilutin koiria ja kameraa yhtä aikaa. Ei ole kovinkaan helppoa yrittää kuvata tuommoista 10 viikkoista elohiirtä, jota ei oikein tahdo pysyä paikallaan. Useista otoksista sentäs ainakin tämä yksi on julkaisukelpoinen :)

Vinkalla oli taas kaikkea jännää, kivaa ja uutta viikonloppuna. Lauantaina lähdettiin "ulkoilemaan" Prisman parkkihalliin. Siellä meni kivasti, eikä Vinka ollut yhtään jännittynyt tai mitään muutakaan. Hihna vaan haittasi liikkumista, sillä ei oo hirveesti tullu tehtyä noita hihnaharjoituksia. Siitä matkattiin kohti hotelli Julieta, kun haettiin ukko-kulta kyytiin. Vinka ulkoili myös siellä pihalla ja hyvin meni. Just sattu bändi kantamaan tavaroita sisään, eikä Vinka ollut siitä moksiskaan.

Sitten matkamme jatkui Lieksaan. Uusi talo ei tehnyt Vinkaan mitään vaikutusta, vaan Vinka heti paineli tutkimaan kaikki huoneet. Samoin sunnuntaina minun mummola ei tuottanut mitään ongelmaa, eikä myöskään minun sukulaisten luona käynti, jossa Vinka pääsi tutustumaan Aku Armas Jalmari-parsoniin. Vinka on kyllä tosi ennakkoluuloton ja rohkea. Varmasti osasyynä rohkeuteen on myös meidän vanhemmat koirat, jotka painavat joka paikkaan häntäpystyssä. Pitäskin olla Vinkan kanssa enemmän kahdestaan uusissa tilanteissa, jolloin näkisin, minkälainen luonne tuolla pennulla oikeasti on.

Meinasin ottaa Vinkan mukaan Vanjan agitreeneihin tutustumaan, mutta katsoin paremmaksi jättää tällä kertaa väliin. Vinkalle tuli jo niin paljon kaikkea uutta viikonlopun aikana, jotta on parempi antaa Vinkan vähän miettiä asioita, ennen kuin taas otetaan uusia juttuja. Vielähän tässä on kevättä aikaa tuolla maneesissa käydä tutustumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti