maanantai 14. helmikuuta 2011

Nehän leikkii!!!

Nimittäin Vinka ja Vanja, Vinka ja Vermutti, sekä Vinka, Vanja ja Vermutti. Eli koiruudet tuntuvat löytäneet jonkin sortin yhteisen sävelen. Ne leikkii aika paljon keskenään. Ja eikä siinä mitään, että Vinka haastaa leikkimään, mutta kun Vanja ja Vermuttikin haastavat Vinkaa leikkimään. (eikä muuten ole vaikea tehtävä!)

Viime päivät on jouduttu olemaan melkein kokonaan sisällä, sillä ulkona on niin kamalan kylmää ja ilmeisesti pari seuraavaa viikkoa jatkuu samaan tahtiin. Harmi vaan Vinkan sisäsiisteyden kannalta. Kyllähän Vinkaa kiikutetaan ulos tosi monta kertaa päivässä, mutta kun Vinka ei just viihdy siellä ja jos pissi tai kakka ei ole saman tien tulossa, niin Vinka haluaa sisälle ja kohta puoliinpa yllätys löytyy jostain nurkasta. Noh, eipä silti, tosi hyvällä mallilla tuo opettaminen on, sillä kun olen itse koko ajan kotona, niin melkein kaikki pissit ja kakat tulee päivällä ulos. Pitää vain itse olla tosi aktiivinen, sillä ei Vinka vielä pyydä ulos.

Ollaan jo aloiteltu "kouluttamista". Vinka tietää oman nimensä jo suhteellisen hyvin. Kontaktiharjoituksia on tehty ja esim. istumista ja maahanmenoa tekniikkana, käskysanaa ei ole vielä mukana. Luoksetulo on suht hyvä sisällä ja ulkona. Vinka kun ei vielä "uskalla" lähteä hirveästi maailman tuulia haistelemaan, joten luoksetulo on siinäkin mielessä hyvä.

Kyllähän se niin on, että pentu nukkuu suurimman osa ajasta. Ja se nukkuu, vaikka meidän juniori ajelisi mopolla vieressä, tai vaikka itse kokkailis ruokaa, tms. Ei vaan ihmislapset nuku noin hyvin ;P

Oltiin Vanjan kanssa eilen pakkasta uhmaten agitreeneissä (- 20 astetta). Tehtiin pientä radan pätkää. Harjoitus oli haasteellinen, mutta me onnistuttiin siinä suht hyvin. Vanja on hyvin ohjattavissa ja yleensä menee sinne minne käsketään. Itsellä vaan pitää olla kova vauhti päällä, että saa Vanjankin innostumaan. Liekkö Vanja ollut innoissaan saamastaa huomiosta, sillä vauhtiakin riitti :) Hyvä mieli jäi treeneistä!

1 kommentti:

  1. Hyvää Ystävänpäivää tännekin! Suloinen Vinka! :) Melkein tuppauduin lauantaina Vinkaa moikkaamaan, mutten sit kuitenkaan kerennyt.

    VastaaPoista