tiistai 22. maaliskuuta 2011

Vinka kasvaa kovasti

Käytiin Vinkan kanssa rokotuksilla 11.3. Vinka oli tosi reipas koko reissun ajan, eikä mitään ongelmaa ollut käyttäytymisen kanssa eläinlääkärissä. Toki olisi ehkä pitänyt tehdä hihnaharjoituksia hieman enemmän, mutta kun me asutaan täällä maalla, niin tuo hihna ei ole kaikista tarpeellisin väline. Joo, ehkä pitäisi oikeasti harjoitella hihnakäyttäytymistä, että olisi edes yksi koira talossa, joka osaisi käyttäytyä ;)

Kaikenlaista pientä on Vinkan kanssa touhuiltu. Varistakin olen ulkona näyttänyt ja hyvin Vinka sen suuhun ottaa ja kantaa. Varis on ollut jäässä johtuen minun laiskuudestani ja nopeista päähänpistoistani treenaamisen suhteen, joten siinä ei ole varikset kerenneet sulamaan.

Vanjan kanssa ei olla nyt kahteen sunnuntaihin oltu agitreeneissä, sillä ekana sunnuntaina minä olin kipeä ja viime sunnuntaina meillä oli vieraita. Nyt sunnuntaina olisi tarkoitus taas mennä, sillä ei ole enää montaa kertaa maneesilla, kun siirrytään ulos. Taidankin ehkä ottaa nyt sunnuntaina tai sitten seuraavana Vinkan mukaan sinne, näkeepähän Vinkakin maneesin ja kaikki ihanat hevosenkakat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti